Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Remoissenet Père Chambolle Musigny Les Combottes 2014

Vad tyckte du?

Remoissenet Père Chambolle Musigny Les Combottes 2014

Frankrike, Chambolle-Musigny, 750 ml, 13,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2014

Druvor

Pinot Noir

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Remoissenet är ett gammalt vinhus i Bourgogne, som grundes år 1877 och ägdes av familjen Remoissenet fram till 2005 då Roland Remoissenet sålde företaget. Köparen hade med finansiärer från både New York och Kanada men också anrika négocianten Louis Jadot och syftet var att bygga upp en egendom som gör viner av högsta kvalitet. I dag är det tre män som driver Remoissenet. Bernard Repolt ansvarar för den kommersiella av verksamheten och håller i trådarna. Claudie Jobard är vinmakare och kommer och Pierre-Antoine Rovani är vd men tar även en aktiv del ute på fälten. Sedan ägarbytet har det moderniserats i källaren, med nya öppna jäskar, samt fokus på bättre ekfat för lagringen av vinerna. Remoissenet är en negoicant, vilket innebär att jobbar både med odlare och vinmakare. Bolaget äger en mindre mängd mark Beaune och har har de ett avtal med familjen Thenard om arrendera 1,8 hektar i Montrachet.