Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Lindemans Bin 25 Brut Cuvee

Vad tyckte du?

Lindemans Bin 25 Brut Cuvee

Australien, South Eastern Australia, 750 ml, 12,5%

Mousserande vin från klassiska Australiensiska Lindemans! Lindemans Bin-serien har blivit några av världens mest uppskattade viner. Receptet bakom framgången är viner i en matvänlig, prisvärd och fruktig stil. Bin 25 är gjord enligt charmatmetoden och är gjord på mestadels chardonnaydruvor samt en l ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Druvor

Chardonnay, Colombard

Smaknotering

Lätt och fruktig doft med toner av citrus, persika och kex. Smaken är torr och frisk.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/51251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Mousserande vin från klassiska Australiensiska Lindemans! Lindemans Bin-serien har blivit några av världens mest uppskattade viner. Receptet bakom framgången är viner i en matvänlig, prisvärd och fruktig stil. Bin 25 är gjord enligt charmatmetoden och är gjord på mestadels chardonnaydruvor samt en liten del colombard.

Producenten

Lindemans var en av de första vingårdarna som startade i Hunter Valley i New South Wales i Australien. År 1843 fann Dr Henry Lindeman sin vingård och började plantera vinrankor med shiraz, riesling och verdelho och började exportera viner år 1858. Idag omfattar producentens marker över 5000 hektar, chardonnay är deras mest odlade druva och över 70 procent av produktionen går på export. Lindemans är nu ett av de största vinhusen i Australien med en produktion av 70 miljoner flaskor per år.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du