Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Hewitson Miss Harry Chardonnay 2021
Våra kunder tycker

HewitsonMiss Harry Chardonnay 2021

Australien, Barossa Valley, 750 ml, 12,5%

Hewitson’s Miss Harry Chardonnay är en drickvänlig och frisk singelvingård’s Chardonnay. Vinet är fruktigt och välbalanserad med fin syra och en härlig mineralitet. Druvorna kommer från vingården Mt. Barker (360 m.o.h.) i Adelaide Hills, som är en av Australiens svalaste vinregioner. Vinet jäser i f···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2021

Smaknotering

Vinet är halmgult med gröna toner. Doften är härligt inbjudande med blommiga inslag och aromer av färskt äpple och vit persika. Smaken är intensiv och citrusfrisk med en stram syra och kvardröjande toner av bakade päron.

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Dean Hewitson startade detta vinhus 1998. Han hade sedan länge haft en stor passion för högklassiga viner. Familjen förfogar över några av de äldsta växtplatserna i världen. De anförskaffade odlingar i några av de främsta distrikten som Adelaide Hills, Eden Valley, McLaren Vale samt Barossa Valley. Idén var att kombinera gamla världens traditioner med nya världens moderna teknik. Och framgångarna lät inte vänta på sig och de första vinerna lanserades 2002.

http://www.hewitson.com.au/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du