Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Hewitson Baby Bush Mourvedre 2019
Våra kunder tycker

HewitsonBaby Bush Mourvedre 2019

Australien, Barossa Valley, 750 ml, 14%

Äntligen tillbaka. Namnet Baby Bush kommer av att druvorna till vinet hämtas från sticklingar som tagits från världens förmodligen äldsta vingård som är planterad med mourvèdre. The Old Garden har daterats till 1853 och som fortfarande ger ett fantastiskt vin. Baby Bush växer på liknande sätt - som ···

Styckvis

239 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 434 kr

Årgång

2019

Smaknotering

Doften är väldigt direkt men ändå sammansatt och bjuder på solmogen och elegant frukt, kryddor, mineral och lite vilttoner. Smaken är fyllig i en varm och elegant men också komplex stil. Här finns toner av körsbär, mynta, plommon, läder, vilt och svarta vinbär som samsas med en pigg syra och silkiga tanniner. Lång, balanserad och fruktdriven eftersmak.

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC
Lufta vinet
1-3 timmar

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Dean Hewitson startade detta vinhus 1998. Han hade sedan länge haft en stor passion för högklassiga viner. Familjen förfogar över några av de äldsta växtplatserna i världen. De anförskaffade odlingar i några av de främsta distrikten som Adelaide Hills, Eden Valley, McLaren Vale samt Barossa Valley. Idén var att kombinera gamla världens traditioner med nya världens moderna teknik. Och framgångarna lät inte vänta på sig och de första vinerna lanserades 2002.

http://www.hewitson.com.au/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du