Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Fuego Blanco Flintestone Malbec 2019

Fuego BlancoFlintestone Malbec 2019

Argentina, Mendoza, 750 ml, 15%

Flintestone Malbec är gjort på 100% malbec druva som skördas manuellt i 12 kg lådor. Skörden sker alltid under de första timmarna på morgonen för att säkerställa att druvorna kommer fram till vingården vid låg temperatur. Manuell sortering på gården. Druvorna får jäsa med inhemsk jäst, 70% jäses i ä···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2019

Druvor

Malbec

Smaknotering

Färgen är mörk rubin. Intensiv, frisk doft med toner av svarta frukter, blåbär och björnbär och en fin mineralitet som är regionens varumärke. Smaken är tät och mörk med tydlig fruktighet, fina tanniner i en balanserad och lång eftersmak.

Drickes
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Fuego Blanco är familjen Milláns senaste vinhus. Det började 2010 med förvärvet av en gård i det högsta och mest exklusiva området i Valle del Pedernal.  Fuego Blanco representerar sökandet efter att uppnå de bästa vinerna från dessa jordar.

Valle del Pedernal återfinns i provinsen San Juan och ligger vid foten av Andernas bergskedja på en höjd som sträcker sig från 1 200 till 1 700 meter över havet. Klimatet här definieras av milda somrar och mycket svala nätter.

http://fuegoblancowines.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du