Filtrera & anpassa

Viner från Shenodoah Valley, USA

Shenandoah Valley i Kalifornien är ett av de mest framstående vindistrikten i USA. Detta vackra område sträcker sig längs de östra sluttningarna av Sierra Nevada-bergen och producerar några av de mest utsökta vinerna i Kalifornien.Shenandoah Valley ...

Läs mer om Shenodoah Valley i USA

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Shenodoah Valley


Shenandoah Valley i Kalifornien är ett av de mest framstående vindistrikten i USA. Detta vackra område sträcker sig längs de östra sluttningarna av Sierra Nevada-bergen och producerar några av de mest utsökta vinerna i Kalifornien.

Shenandoah Valley är mest känt för sin zinfandel, men det odlas också andra druvor här, som syrah, barbera och viognier. Vingårdarna i denna region är små och familjeägda, vilket ger dem en charmig och personlig karaktär. Många av dessa vingårdar har också vackra trädgårdar och utsiktsplatser där besökare kan njuta av en smakupplevelse medan de beundrar utsikten över dalen.

Shenandoah Valley har en lång historia som vinregion, med vingårdar som grundades redan på 1800-talet. Under 1970-talet fick området en nytändning, när flera småskaliga vinodlare började producera högkvalitativa viner som snabbt fick uppmärksamhet från vinexperter runt om i världen.

En av de största fördelarna med att besöka Shenandoah Valley är att man kan uppleva vinproduktionen från början till slut. Många vingårdar erbjuder guidade turer där besökare kan lära sig om vingårdsarbetet och vinframställningen, från druvans skörd till buteljeringen. Besökare kan också delta i vinprovningar och lära sig att bedöma smaker och dofter, samt lära sig om vinparning med mat.

Shenandoah Valley är också ett populärt resmål på grund av sin natursköna skönhet. Den vackra dalen är omgiven av berg, floder och sjöar, vilket ger besökare möjlighet att vandra, cykla och fiska. Det finns också många kulturella sevärdheter i området, som historiska platser och museer.

Sammanfattningsvis är Shenandoah Valley i Kalifornien ett av de mest spännande vindistrikten i USA. Besökare kan njuta av högkvalitativa viner, uppleva vinproduktionen på nära håll och samtidigt njuta av den vackra naturen och kulturella sevärdheter i området. Detta område är en pärla för vinälskare och ett måste att besöka för alla som vill uppleva Kaliforniens rika vintradition.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du