Filtrera & anpassa

Viner från Santa Lucia Highlands

Vindistriktet Santa Lucia Highlands i Kalifornien är känt för sina högkvalitativa viner som produceras på dess kuperade bergssluttningar och skogklädda dalar. Området sträcker sig över ungefär 8 000 hektar och ligger i en av de svalaste delarna av ...

Läs mer om Santa Lucia Highlands i USA

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Santa Lucia Highlands


Vindistriktet Santa Lucia Highlands i Kalifornien är känt för sina högkvalitativa viner som produceras på dess kuperade bergssluttningar och skogklädda dalar. Området sträcker sig över ungefär 8 000 hektar och ligger i en av de svalaste delarna av Kalifornien, vilket är en av de största faktorerna som bidrar till dess unika smakprofil.

Santa Lucia Highlands är främst känt för sina Pinot Noir-viner, men det odlas också andra druvsorter som Chardonnay och Syrah. Vinodlarna här arbetar hårt för att upprätthålla höga kvalitetsstandarder, med en betoning på att använda hållbara och miljövänliga metoder. Många av vingårdarna är familjeägda och har en stark lokal förankring.

En annan faktor som påverkar vinernas smakprofil är den speciella jordmånen i Santa Lucia Highlands. Bergssluttningarna består främst av granit och kalksten, vilket ger vinerna en mineralisk karaktär och en tydlig syra. Vingårdarna ligger också på hög höjd, vilket innebär att druvorna mognar långsamt och får tid att utveckla en djup och rik smak.

Förutom den höga kvaliteten på vinerna, är Santa Lucia Highlands också känt för sina vackra vyer och för sin avslappnade och välkomnande atmosfär. Många av vingårdarna erbjuder provsmakningar och guidade turer, och det finns också många restauranger och hotell i området som erbjuder en autentisk vinupplevelse.

Sammanfattningsvis är Santa Lucia Highlands en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien, med högkvalitativa viner som är väl värda att utforska. Dess unika läge, speciella jordmån och hållbara odlingsmetoder bidrar till dess framgång och ger dess vin en speciell karaktär. För vinälskare som söker en autentisk och minnesvärd upplevelse är Santa Lucia Highlands definitivt ett resmål att upptäcka.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du