Filtrera & anpassa

Viner från Dry Creek Valley, USA

Dry Creek Valley i Kalifornien är ett vindistrikt som har blivit en destination för vinälskare runtom i världen. Med en vacker och varierande terräng och en mångfald av druvor som odlas där, är det lätt att se varför.Vindistriktet Dry Creek Valley ...

Läs mer om Dry Creek Valley i USA

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Dry Creek Valley


Dry Creek Valley i Kalifornien är ett vindistrikt som har blivit en destination för vinälskare runtom i världen. Med en vacker och varierande terräng och en mångfald av druvor som odlas där, är det lätt att se varför.

Vindistriktet Dry Creek Valley sträcker sig över ett område på ungefär 24 km² i Sonoma County, Kalifornien. Det är beläget cirka 120 km norr om San Francisco, och ligger mellan två bergskedjor - Mayacamas Range i väst och Coastal Range i öst. Detta ger en unik geologisk miljö, där jordmånen varierar mellan lerhaltig jord och vulkaniska bergarter.

Dry Creek Valley är känd för sin mångfald av druvor som odlas där. Området är särskilt känt för sina Zinfandel-viner, men även andra druvor som Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Sauvignon Blanc och Chardonnay odlas där. Många av dessa druvor odlas i små familjeägda vingårdar, vilket ger Dry Creek Valley en personlig och intim känsla.

En annan anledning till att Dry Creek Valley är ett populärt vindistrikt är dess unika mikroklimat. Eftersom det är beläget nära havet, får området mycket svala vindar från Stillahavsströmmen som strömmar in i dalen varje eftermiddag. Dessa svala vindar balanserar ut de varma dagstemperaturerna och skapar en idealisk miljö för druvorna att mogna på.

När man besöker Dry Creek Valley kan man förvänta sig en upplevelse som är både avslappnad och äkta. Många av vingårdarna är små och familjeägda, vilket ger besökarna möjlighet att träffa vinmakarna personligen och lära sig om deras unika tekniker och traditioner. Dessutom finns det många små städer i området, där besökare kan utforska lokala butiker och restauranger.

Dry Creek Valley i Kalifornien är ett vindistrikt som erbjuder något för alla. Med sin vackra terräng, mångfald av druvor och unika mikroklimat, är det ett resmål som inte får missas av vinälskare och resenärer som söker en autentisk och avkopplande upplevelse.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du