Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Montsant, Spanien

Vinerna från Montsant DO påminner lite om de från Priorat. Området omgärdar Priorat och var tills 2001 del av DO Tarragona som idag mest gör mjuka rödviner och levererar råmaterial till Cava - men som också är känt för förstärkta söta rödviner. De ...

Läs mer om Montsant i Spanien
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Montsant


Vinerna från Montsant DO påminner lite om de från Priorat. Området omgärdar Priorat och var tills 2001 del av DO Tarragona (som idag mest gör mjuka rödviner och levererar råmaterial till Cava - men som också är känt för förstärkta söta rödviner). De kraftiga rödvinerna från Montsant är oftast gjorda på cariñena och garnacha men jordmånen är lite bördigare och vinerna är inte lika speciella och koncentrerade som de från Priorat.