Filtrera & anpassa

Viner från ?Montsant

Vinerna från Montsant DO påminner lite om de från Priorat. Området omgärdar Priorat och var tills 2001 del av DO Tarragona som idag mest gör mjuka rödviner och levererar råmaterial till Cava - men som också är känt för förstärkta söta rödviner. De ...

Läs mer om Montsant i Spanien

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Montsant


Vinerna från Montsant DO påminner lite om de från Priorat. Området omgärdar Priorat och var tills 2001 del av DO Tarragona (som idag mest gör mjuka rödviner och levererar råmaterial till Cava - men som också är känt för förstärkta söta rödviner). De kraftiga rödvinerna från Montsant är oftast gjorda på cariñena och garnacha men jordmånen är lite bördigare och vinerna är inte lika speciella och koncentrerade som de från Priorat.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du