Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från La Ferme du Mont

Stephane Vedeau är utan tvekan nya stjärnorna i Rhnedalen. Hans outtröttliga passion och entusiasm för grenache och syrah har lett vinerna till topplistorna hos internationella kritiker. Mest berömmelse har han fått för egendomen La Ferme du Mont. ...

Läs mer om La Ferme du Mont
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från La Ferme du Mont

Stephane Vedeau är utan tvekan nya stjärnorna i Rhônedalen. Hans outtröttliga passion och entusiasm för grenache och syrah har lett vinerna till topplistorna hos internationella kritiker. Mest berömmelse har han fått för egendomen La Ferme du Mont.

Stephane äger 50 hektar vinodling spridda i både norra och södra Rhône, och det mesta är planterat med gamla vinstockar. Vinodlingarna drivs med naturligt jordbruk och i vineriet används inga kemikalier. Stephane menar det är enda vägen att få druvor och viner av absolut toppkvalitet.