Filtrera & anpassa

Viner från La Ferme du Mont

Stephane Vedeau är utan tvekan nya stjärnorna i Rhnedalen. Hans outtröttliga passion och entusiasm för grenache och syrah har lett vinerna till topplistorna hos internationella kritiker. Mest berömmelse har han fått för egendomen La Ferme du Mont. ...

Läs mer om La Ferme du Mont

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från La Ferme du Mont

Stephane Vedeau är utan tvekan nya stjärnorna i Rhônedalen. Hans outtröttliga passion och entusiasm för grenache och syrah har lett vinerna till topplistorna hos internationella kritiker. Mest berömmelse har han fått för egendomen La Ferme du Mont.

Stephane äger 50 hektar vinodling spridda i både norra och södra Rhône, och det mesta är planterat med gamla vinstockar. Vinodlingarna drivs med naturligt jordbruk och i vineriet används inga kemikalier. Stephane menar det är enda vägen att få druvor och viner av absolut toppkvalitet. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du