Filtrera & anpassa

Viner från Il Borro

Il Borro bildades av modeskaparen Salvatore Ferragamos familj 1993 när man köpte egendomen med samma namn i byn som också heter Il Borro en bit söder om Florens. Där driver man både vinhus och hotell. Sedan 1993 har man jobbat stenhårt på att ...

Läs mer om Il Borro
Dölj atlas

Mer om viner från Il Borro

Il Borro bildades av modeskaparen Salvatore Ferragamos familj 1993 när man köpte egendomen med samma namn i byn som också heter Il Borro en bit söder om Florens. Där driver man både vinhus och hotell. Sedan 1993 har man jobbat stenhårt på att restaurera både byn, godset, byggt upp en omfattande agroturismo-verksamhet och köpt på sig och planterat vingårdar på de bästa platserna.

2003 kom första årgången av vinet Il Borro. Sedan har det rullat på med flera nya viner som Pian di Nova, Pollisenna och Lameller. Sedan 2007 har man arbetat systematiskt för att ta bort kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel och i dag är jordbruket biodynamiskt. Il Borro är fortfarande prestigevinet - en modern klassisk supertoscansk blandning på franska druvsorter som fått höga poäng av internationella vinkritiker. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du