Filtrera & anpassa

Viner från Chassenay d´Arce

Chassenay dArce, grundades i Ville-sur-Arce 1956 av fem pionjärer, ohc har idag växt till cirka 130 familjer och tre generationer vinproducenter.Den ursprungliga tanken och verksamheten är den samma, i andan av samarbete, solidaritet och dela sin ...

Läs mer om Chassenay d´Arce
Dölj atlas

Mer om viner från Chassenay d´Arce

Chassenay d'Arce, grundades i Ville-sur-Arce 1956 av fem pionjärer, ohc har idag växt till cirka 130 familjer och tre generationer vinproducenter. Den ursprungliga tanken och verksamheten är den samma, i andan av samarbete, solidaritet och dela sin kunskap.

Vinregionen Chassenay d'Arce täcker 315 hektar och 12 byar i hjärtat av Côte des Bar, längs floden Arce. Formad av ett unikt landskap som växlar mellan vingårdar och skogar. 

Husets anda är en kombination av familjeanda, känsla för terroiren och en hö standard som delas av våra vinmakare för att säkerställa att vi endast producerar champagne av högsta kvalitet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du