Filtrera & anpassa

Viner från Chappellet

Chappellet är en välkänd vinproducent som har sitt säte i Pritchard Hill-området i Napa Valley, Kalifornien. De grundades år 1967 av Donn och Molly Chappellet, och är idag fortfarande ett familjeägt och drivet företag.Chappellet är kända för att ...

Läs mer om Chappellet
Dölj atlas

Mer om viner från Chappellet

Chappellet är en välkänd vinproducent som har sitt säte i Pritchard Hill-området i Napa Valley, Kalifornien. De grundades år 1967 av Donn och Molly Chappellet, och är idag fortfarande ett familjeägt och drivet företag.

Chappellet är kända för att producera högkvalitativa viner med fokus på Bordeaux-sorter, inklusive Cabernet Sauvignon, Merlot och Cabernet Franc. Deras vingårdar är belägna på en hög höjd vilket ger druvorna en unik karaktär och komplexitet.

Chappellet har en stor passion för hållbarhet och miljövänlig produktion, och de har gjort flera satsningar för att minska sin påverkan på miljön. De har bland annat installerat solpaneler på vingården och använder sig av återvunnet regnvatten i sin produktion.

Företaget har också varit en viktig del av Napa Valleys vinindustri i över 50 år. Chappellets viner har belönats med höga poäng av kritiker och har vunnit flera priser för sin kvalitet. De har också varit en pionjär inom vinproduktionen i Napa Valley genom att experimentera med nya tekniker och metoder.

Chappellet är också engagerade i samhället och stödjer flera välgörenhetsorganisationer. Deras Chappellet Cares-initiativ arbetar för att stödja samhället och miljön genom donationer och volontärarbete.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du