Filtrera & anpassa

Viner från Champagne Michel Dervin

Michel Dervin kommer från Champagne och drömde från tidig ålder om att bli vinbonde. 1983 blev drömmen verklighet när han skapade Champagne Michel Dervin. Han började med en liten vinodling, som han utvecklade under åren för att bli en vingård med en ...

Läs mer om Champagne Michel Dervin
Dölj atlas

Mer om viner från Champagne Michel Dervin

Michel Dervin kommer från Champagne och drömde från tidig ålder om att bli vinbonde. 1983 blev drömmen verklighet när han skapade Champagne Michel Dervin. Han började med en liten vinodling, som han utvecklade under åren för att bli en vingård med en yta på 7,80 hektar i byn Cuchery som ligger i utkanten av en liten biflod till Marne med en hisnande utsikt över kullarna. Cuvéerna är frukten av terroiren, som ligger i hjärtat av Marnedalen, där den huvudsakliga druvsorten är Meunier. Husets Blanc de Noirs, Rosé och Millésime får sin speciella karaktär från en blandning som uteslutande består av svarta druvor med vit juice, Pinot Noir och Meunier.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du