Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas San Valero

Coopertiva Vincola San Valero tidigare Grupo BSV har den längsta historien i Cariena och har dragit nytta av tillgång till några av de mest framstående vingårdarna i regionen i över 70 år.Coopertiva Vincola San Valero anses vara en av de mest ...

Läs mer om Bodegas San Valero
Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas San Valero

Coopertiva Vinícola San Valero (tidigare Grupo BSV) har den längsta historien i Cariñena och har dragit nytta av tillgång till några av de mest framstående vingårdarna i regionen i över 70 år.Coopertiva Vinícola San Valero anses vara en av de mest progressiva vingårdarna i Cariñena, som kombinerar en passion och respekt för tradition med de modernaste vinframställningsteknikerna som Europa har att erbjuda. San Valero förvaltar 700 druvodlare som odlar över 8 600 hektar vingård som aktiva medlemmar i kooperativet. 100 % av vingårdarna omger vingårdsanläggningen nära byn Cariñena (med många som kvalificerar sig för en enda vingårdsbeteckning). Regionens temperaturvariationer från dag till natt, höga vindar och anmärkningsvärda höjder stöder alla konsekvent mognad med minimala behandlingar.


San Valero fokuserar på inhemska sorter som står för 70 % av planteringarna, inklusive 25 % tillägnad Garnacha. En lång historia i regionen ger viktiga fördelar – cirka 20 % av deras Garnacha klassificeras som "gamla vinstockar", från 30 till 100 år gamla och belägna på extrema höjder i mycket steniga jordar. Dessa lågavkastande vingårdarna odlas med noggrann omsorg för att producera komplexa viner med rika smaker och en signaturmineralitet hämtad från gamla lager av sten.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du