Filtrera & anpassa

Viner från Brezza Giacomo e Figli

Brezza har odlat druvor och gjort vin sedan 1855, 1910 var den första årgången under egen etikett. De har sitt säte precis i utkanten av den lilla staden Barolo.Familjen äger 31 ha mark varav 20,5 ha är vingårdar de äldsta rankorna är planterade 1941 ...

Läs mer om Brezza Giacomo e Figli
Dölj atlas

Mer om viner från Brezza Giacomo e Figli

Brezza har odlat druvor och gjort vin sedan 1855, 1910 var den första årgången under egen etikett. De har sitt säte precis i utkanten av den lilla staden Barolo.

Familjen äger 31 ha mark varav 20,5 ha är vingårdar de äldsta rankorna är planterade 1941, resten är hassel och vanlig skog samt marken hotellet, vineriet och restaurangen finns på.
Vingårdsarealen är fördelad på 16,5 ha i Barolo distriktet varav 12,5 i kommunen Barolo, 3 ha i Monforte d’Alba, 1 ha i Novello och 3 ha mellan Alba och Diano d’Alba
95% av produktionen är röda viner enbart på ursprungliga druvsorter Nebbiolo, Barbera, Dolcetto och Freisa, 5% är vita viner gjorda på Chardonnay.
Enzo Brezza är vinmakare och en stor förespråkare för vinodling i samklang med naturen.

De är ekologiskt certifierade och använder sig av biodynamiska preparat. För sin vinproduktion använder de enbart egna druvor. Dessa skördas för hand om man använder sig av en fyrhjuling i vingårdarna för att inte trycka ihop jorden och inte förorsaka onödigt mycket avgaser.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du