Filtrera & anpassa

Viner producerade i Wien

Wien är Österrikes minsta vinregion med lite drygt 600 hektar vinmark. Här görs framförallt lätta och friska viner som konsumeras lokalt på vinbarer så kallade Heurigen.Eller så var det i alla fall tills helt nyligen. Idag har en ny generation ...

Läs mer om Wien i Österrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Wien


Wien är Österrikes minsta vinregion med lite drygt 600 hektar vinmark. Här görs framförallt lätta och friska viner som konsumeras lokalt på vinbarer (så kallade Heurigen).

Eller så var det i alla fall tills helt nyligen. Idag har en ny generation vinmakare ökat på ambitionsnivån och de bästa vinerna listas på stjärnkrogar i området. Framförallt har man riktat in sig på blandningar - den så kallade Wiener Gemischter Satz har också fått en egen DAC från och med årgång 2013.

Vinerna är både röda och vita och görs på druvor som chardonnay, weissburgunder och riesling för vita viner och de röda görs på bland annat blauer portugieser, blaufränkisch. cabernet sauvignon och sankt laurent.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du