Filtrera & anpassa

Viner från Bergerac, Frankrike

Bergerac AOP är ett av de mer kända distrikten i den franska vinregionen Sud-Ouest och ligger intill östra Bordeaux. Här gör man rött vin på samma druvor som i Bordeaux men också vitt och rosé och en del sött som då får tillägget Moelleux. Distriktet ...

Läs mer om Bergerac i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från det angivna distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner
Dölj atlas

Mer om viner från Bergerac


Bergerac AOP är ett av de mer kända distrikten i den franska vinregionen Sud-Ouest och ligger intill östra Bordeaux. Här gör man rött vin på samma druvor som i Bordeaux men också vitt och rosé och en del sött som då får tillägget Moelleux. Distriktet inkluderar även Côtes de Bergerec för röda viner som framställs med lite högre krav när det gäller högsta tillåtna skördeuttag.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du