Filtrera & anpassa

Viner från Château des Eyssards

Ägaren Pascal Cuisset är en stor man, nära2 meter - men hans viner är också stora i alla avseenden. Bergerac har många traditioner, Cyrano de Bergerac, tryffel och söta vita viner som Monbazillac. Staden ligger idylliskt belägen vid floden Dordogne ...

Läs mer om Château des Eyssards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château des Eyssards

Ägaren Pascal Cuisset är en stor man, nära2 meter - men hans viner är också stora i alla avseenden. Bergerac har många traditioner, Cyrano de Bergerac, tryffel och söta vita viner som Monbazillac. Staden ligger idylliskt belägen vid floden Dordogne, inte långt från Saint-Emilion. Skillnaden är dock att här finns inte alls lika många turister. Eyssards tillhör familjen Cuisset sedan 1929 och har alltid haft ett gott rykte för röda viner som är nära Saint-Emilion och Pomerol. Jordmånen har samma kalk, som floden har fört ner från Centralmassivet, och vindruvor är också identiska. Under 1990-talet, tog tredje generationen, Pascal Cuisset och införde nya metoder som hittills har endast använts för det dyrare vinet och samtidigt han skurit ner kvantiteten och fortsätter ner för att nå en ännu högre kvalitet.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du