Filtrera & anpassa

Viner från Costières de Nîmes, Frankrike

Sedan 2004 är Costires de Nmes AOP en del av Rhnedalen efter att tidigare ha tillhört Languedoc-Roussillon. Vinerna har också en hel del gemensamt med vinerna från Rhne och det var det som fick egendomarna i Costires de Nmes att bryta sig loss från ...

Läs mer om Costières de Nîmes i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från det angivna distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Costières de Nîmes


Sedan 2004 är Costières de Nîmes AOP en del av Rhônedalen efter att tidigare ha tillhört Languedoc-Roussillon. Vinerna har också en hel del gemensamt med vinerna från Rhône och det var det som fick egendomarna i Costières de Nîmes att bryta sig loss från sin gamla tillhörighet. Att Rhône dessutom är ett bättre namn ur ett rent marknadsföringsperspektiv spelade också in.

Det mesta vinet som görs i Costières de Nîmes är kraftigt, smakrikt, kryddigt och bärigt rött gjort på syrah, mourvèdre, grenache, carignan och cinsault. Men man gör också en liten del vitt och rosévin.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du