Filtrera & anpassa

Viner från Muscadet, Frankrike

Runt Nantes i Pays Nantais vid Loire-flodens utlopp ligger Loire-distriktet Muscadet AOP där det görs torra mycket lätta friska viner på druvsorten melon de bourgogne eller muscadet som är perfekta till skaldjuren som kommer från havet där utanför ...

Läs mer om Muscadet i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Muscadet


Runt Nantes i Pays Nantais vid Loire-flodens utlopp ligger Loire-distriktet Muscadet AOP där det görs torra mycket lätta friska viner på druvsorten melon de bourgogne eller muscadet som är perfekta till skaldjuren som kommer från havet där utanför. Det finns ytterligare tre områden som har rätt till egen AOP. Dessa är: Muscadet-Sèvre et Maine som tillsammans med Muscadet AOP gör de bästa vinerna, Muscadet-Côtes de Grand Lieu och Muscadet-Coteaux de la Loire. Några av de bästa vinerna görs med en längre tids lagring på jästfällningen och kallas då för Muscadet sur lie.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du