Filtrera & anpassa

Viner gjorda i Maury

Maury är ett vindistrikt som ligger i regionen Languedoc-Roussillon i Frankrike. Området är beläget mellan kusten och bergen och är känt för sin unika terroir, som ger viner med en djup och rik smakprofil.Maury är känt för sin traditionella söta vin ...

Läs mer om Maury i Frankrike
Dölj atlas

Mer om viner från Maury


Maury är ett vindistrikt som ligger i regionen Languedoc-Roussillon i Frankrike. Området är beläget mellan kusten och bergen och är känt för sin unika terroir, som ger viner med en djup och rik smakprofil.

Maury är känt för sin traditionella söta vin, som görs av druvan Grenache Noir. Vinet tillverkas enligt en speciell teknik som innebär att druvorna torkas på stråmattor innan de pressas. Detta resulterar i en koncentrerad juice med hög sockerhalt och en intensiv smak. Vinet lagras sedan på ekfat i flera år, vilket ger det en mjuk och fyllig smak med toner av torkad frukt och kryddor.

Maury producerar också röda viner, som är kända för sin höga kvalitet. Dessa viner görs av Grenache Noir och andra lokala druvsorter, och har en kraftfull smak med toner av mörka bär och kryddor. Vinerna har en hög alkoholhalt och är vanligtvis lagrade på ekfat, vilket ger dem en mjuk och fyllig smak.

Maury har en rik historia inom vinproduktion och har varit ett viktigt område för vinodling sedan romartiden. Idag är det ett populärt turistmål, där besökare kan njuta av vinprovning och besöka lokala vingårdar. Området är också känt för sin vackra natur och sitt historiska arv, vilket gör det till en idealisk destination för den som vill uppleva en bit av det franska landskapet.

Sammanfattningsvis är Maury ett vindistrikt i Languedoc-Roussillon i Frankrike, som är känt för sin traditionella söta vin och högkvalitativa röda viner. Området har en rik historia inom vinproduktion och är idag ett populärt turistmål, där besökare kan njuta av vinprovning och uppleva den vackra naturen och det historiska arvet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du