Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Costières de Nîmes, Frankrike

Sedan 2004 är Costires de Nmes AOP en del av Rhnedalen efter att tidigare ha tillhört Languedoc-Roussillon. Vinerna har också en hel del gemensamt med vinerna från Rhne och det var det som fick egendomarna i Costires de Nmes att bryta sig loss från ...

Läs mer om Costières de Nîmes i Frankrike
Dölj atlas

Mer om viner från Costières de Nîmes


Sedan 2004 är Costières de Nîmes AOP en del av Rhônedalen efter att tidigare ha tillhört Languedoc-Roussillon. Vinerna har också en hel del gemensamt med vinerna från Rhône och det var det som fick egendomarna i Costières de Nîmes att bryta sig loss från sin gamla tillhörighet. Att Rhône dessutom är ett bättre namn ur ett rent marknadsföringsperspektiv spelade också in.

Det mesta vinet som görs i Costières de Nîmes är kraftigt, smakrikt, kryddigt och bärigt rött gjort på syrah, mourvèdre, grenache, carignan och cinsault. Men man gör också en liten del vitt och rosévin.