Filtrera & anpassa

Viner med Tempranillo Blanco

Tempranillo Blanco är en spansk druva som har vunnit popularitet på senare tid. Den här druvan är en mutation av Tempranillo, som är en annan spansk druva, men istället för röda druvor, ger Tempranillo Blanco vita druvor.Tempranillo Blanco är ...

Läs mer om Tempranillo Blanco

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Tempranillo Blanco

Tempranillo Blanco är en spansk druva som har vunnit popularitet på senare tid. Den här druvan är en mutation av Tempranillo, som är en annan spansk druva, men istället för röda druvor, ger Tempranillo Blanco vita druvor.

Tempranillo Blanco är vanligtvis odlad i nordvästra Spanien, särskilt i regionen Rioja. Denna region är känd för att producera några av de bästa vinerna i världen, och Tempranillo Blanco är ett välkommet tillskott till dess sortiment. Denna druva trivs i en varm och torr klimat, och är resistent mot många sjukdomar som kan påverka vinrankor.

Vin gjorda av Tempranillo Blanco har en intensiv smak som innehåller toner av tropiska frukter, citrus och honung. Det är ett lätt och uppfriskande vin som passar perfekt som aperitif, men det fungerar också bra tillsammans med fisk- och skaldjursrätter. Det fungerar också bra med ljust kött och grönsaker, särskilt om de är grillade.

Tempranillo Blanco är en relativt ny druva, men den har redan blivit populär i vinvärlden. Dess unika smakprofil och anpassningsbarhet gör det till ett utmärkt val för vinälskare som vill prova något nytt. Så om du är på jakt efter ett fräscht och fruktigt vin som passar till många rätter, ska du inte tveka att prova ett vin gjort på Tempranillo Blanco.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du