Filtrera & anpassa

Viner från Curicó Valley, Chile

20 mil söder om Santiago ligger ett annat av Vallee Centrals mer kända distrikt - Curic Valley - som också det är uppdelat i två delar. Teno Valley i norr och Lontue i söder. Här görs en mängd olika viner och man har fler planterade druvsorter än ...

Läs mer om Curicó Valley i Chile
Dölj atlas

Mer om viner från Curicó Valley


20 mil söder om Santiago ligger ett annat av Vallee Centrals mer kända distrikt - Curicó Valley - som också det är uppdelat i två delar. Teno Valley i norr och Lontue i söder. Här görs en mängd olika viner och man har fler planterade druvsorter än något annat distrikt i Chile, men de viktigaste är ändå cabernet sauvignon och sauvignon blanc. Det var här som Miguel Torres valde att slå sig ner i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet - och tog med sig moderna vinmakartekniker som temperaturreglerade rostfria ståltankar. Idag är området ett av de mest produktiva i Chile.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du