Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Vina Errazuriz KAI 2015
Våra kunder tycker

Vina ErrazurizKAI 2015

Chile, Aconcagua Valley, 750 ml, 14%

Druvorna till KAI 2015 kommer från de bästa blocken av Max-vingårdarna i Valle de Aconcagua, en region med medelhavsklimat. Carmenere-stockarna planterades 1992 och 1993 och den genomsnittliga avkastningen här varierar mellan 1,5 och 2 kg per planta. Druvorna skördas ganska sent på säsongen för att ···

Styckvis

1 299 kr

/flaskaOrd. pris 1 549 kr
Låda (6 st)

7 794 kr

Ord. pris 9 294 kr
Årgång

2015

Smaknotering

Intensiv lila-röd färg. Svarta och röda frukt som accentueras med svart te och delikata toner av tryffel och grafit. Koncentrerad smak med komplexitet med toner av blåbär, paprika, svartpeppar och rostade kaffebönor och subtila toner av muskotnöt. Vinets mjuka och behagliga struktur kompletteras av ett stort djup och sammetslena tanniner och en fantastisk struktur.

Drickes
2023-2031
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC
Sockerhalt
2,35 g/l

Så tycker experterna

James Suckling
95p 95 p "Full body, layered and beautiful. Wonderful finish"

Unique Kai this year with paprika, blackberry, currant and stone. Full body, layered and beautiful. Wonderful finish. Such soft and polished tannins. Drink or hold.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Det var Don Maximiano Errazuriz som byggde upp vingården 1870 I Aconcagua Valley som ligger 10 mil norr om Santiago. Idag drivs gården av den femte generationen Chadwick med Eduardo i spetsen. Man har byggt upp ett rykte om att producera några av landets bästa viner, vilket inte minst uppmärksammats vid ”The Berlin Tasting” 2004 där man bland andra slog Château Lafite, Château Margaux, Château Latour, Tignanello, Sassicaia, Solaia och Guado al Tasso i en blindprovning.

http://www.errazuriz.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du