Filtrera & anpassa

Viner från Heathcote, Australien

Distriktet Heathcote i Victoria ligger i vad som kallas för Central Victoria och ingick i distriktet Bendigo fram till år 2002 då det fick eget distriktsstatus. Heathcote breder ut sig på den norra sidan av The Great Dividing Range och vingårdarna ...

Läs mer om Heathcote i Australien

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Heathcote


Distriktet Heathcote i Victoria ligger i vad som kallas för Central Victoria och ingick i distriktet Bendigo fram till år 2002 då det fick eget distriktsstatus. Heathcote breder ut sig på den norra sidan av The Great Dividing Range och vingårdarna ligger på mellan 160 och 320 meters höjd. Det är ett område som under de senaste decennierna gjort sig känt för välstrukturerade viner på shiraz från producenter som Jasper Hill och Wild Duck Creek Estate vars Duck Mock Shiraz 1997 fått 100 poäng av vinexperten Robert Parker. Jordmånen består av en röd vulkanisk jord som är perfekt för rödvinsproduktion.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du