Filtrera & anpassa

Viner från Geelong, Australien

Mitt emot Melbourne på andra sidan Port Philip Bay ligger Geelong - ett distrikt som influeras rejält av havet och därmed har ett svalt klimat och lång växtsäsong som gjort för druvor som pinot noir, chardonnay, riesling och viognier.Området hade en ...

Läs mer om Geelong i Australien
Dölj atlas

Mer om viner från Geelong


Mitt emot Melbourne på andra sidan Port Philip Bay ligger Geelong - ett distrikt som influeras rejält av havet och därmed har ett svalt klimat och lång växtsäsong som gjort för druvor som pinot noir, chardonnay, riesling och viognier.

Området hade en första storhetsperiod vid mitten av 1800-talet men vinnäringen stoppades helt av vinlusen runt 1875 då den lokala regeringen beordrade att alla vinrankor skulle dras upp. Det var först på 1960-talet som man började återplanteringen och idag är området känt för eleganta och strukturerade viner med bra syror.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du