Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Whistler Vineyards Pinot Noir 2019

Whistler VineyardsPinot Noir 2019

USA, Sonoma , 750 ml, 13%

Whistler Vineyards Pinot Noir är en nyhet från USA och Sonoma Coast som levererar ett bra värde för pengarna. Vinet är gjort på en blandning av druvor från olika vingårdar och yngre vinrankor på Whistler Vineyard. Vinet är jäst på den naturligt förekommande jästen med 10-30% hel klasar för att ge ko···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2019

Smaknotering

Klassisk doft av röda bär, mineral (järn) och skog. Smaken är slank och fräsch med nervig pinot-frukt. Här möts vi av en frisk röd frukt (hallon och jordgubbar) som kombineras med mineraltoner, lite ek och umami.  

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Whistler Vineyards grundades 2001 av Stig Hansen och hans fru Jennifer Whistler. Egendomen ligger i den nordliga delen av Sonoma Coast, blott et par kilometer från Stillahavskusten - ett av USAs mest eftertraktade svalklimat. Den är exklusivt planerad med Pinot Noir och Viognier med mellan 2450-4000 vinstockar per hektar. Egendomens sandjordar gör det möjligt att använda en teknik som heter "dry farming", som går ut på att bibehålla den naturliga fuktigheten i jorden i torra regioner, och på sätt att undvika konstbevattning. Resultatet av detta blir små klasser med små druvor med en fantastisk koncentration och djup. Stig och Jennifer är själva djupt involverade i allt fältarbete och är övertygade om att produktionen av bra vin startar i vingården. Stig ansvarar för all vinifiering med fokus på att göra autentiska viner med stor komplexitet och balans som visar elegansen från västra Sonoma Coast.

https://www.whistlervineyards.com/wines.html
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du