Filtrera & anpassa

Viner från Whistler Vineyards

Whistler Vineyards grundades 2001 av Stig Hansen och hans fru Jennifer Whistler. Egendomen ligger i den nordliga delen av Sonoma Coast, blott et par kilometer från Stillahavskusten - ett av USAs mest eftertraktade svalklimat. Den är exklusivt ...

Läs mer om Whistler Vineyards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Dölj atlas

Mer om viner från Whistler Vineyards

Whistler Vineyards grundades 2001 av Stig Hansen och hans fru Jennifer Whistler. Egendomen ligger i den nordliga delen av Sonoma Coast, blott et par kilometer från Stillahavskusten - ett av USAs mest eftertraktade svalklimat. Den är exklusivt planerad med Pinot Noir och Viognier med mellan 2450-4000 vinstockar per hektar. Egendomens sandjordar gör det möjligt att använda en teknik som heter "dry farming", som går ut på att bibehålla den naturliga fuktigheten i jorden i torra regioner, och på sätt att undvika konstbevattning. Resultatet av detta blir små klasser med små druvor med en fantastisk koncentration och djup. Stig och Jennifer är själva djupt involverade i allt fältarbete och är övertygade om att produktionen av bra vin startar i vingården. Stig ansvarar för all vinifiering med fokus på att göra autentiska viner med stor komplexitet och balans som visar elegansen från västra Sonoma Coast.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du