Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Caymus Zinfandel 2019
Våra kunder tycker

CaymusZinfandel 2019

USA, Napa Valley, 750 ml, 14%

Caymus är mest kända för sina cabernet sauvignon-viner, men de producerar även en mycket limiterad mängd av zinfandel. Det här är grundaren Charlie Wagners egna favortoritvin, och ett praktexempel av en koncentrerad zinfandel från Napa Valley.  

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2019

Druvor

Zinfandel

Smaknotering

Stor och fruktig doft med toner av mullbär, plommon, blådär, choklad, läder och mocka. Smaken är fyllig och stram med pigga frukttoner som ligger kvar i den eleganta eftersmaken.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
2-4 timmar

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

"The House of Cabernet"
1940 beslöt familjen att ändra inriktning på sitt jordbruk och starta odling av druvor. Detta är ett beslut de knappast ångrar. 1972 producerade de sitt första vin och framgångarna har inte direkt låtit vänta på sig. I dag är Caymus ett av de mest aktade vinhusen i Napa Valley, framförallt för sina Cabernet Sauvignon viner.

http://www.caymus.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du