Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
The Mascot The Mascot 2019

The MascotThe Mascot 2019

USA, Napa Valley, 750 ml, 14,5%

Mascot är en Napa Valley cabernet sauvignon gjord av druvor från vinrankor från nyligen återplanterade vingårdar för kommande årgångar av BOND, Harlan Estate och Promontory. Vinet ger en liten inblick och en ungdomlig ögonblicksbild av dessa framtida storheter.

Styckvis

2 495 kr

/flaska
Låda (6 st)

14 970 kr

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Stora och koncentrerade doft med toner av svarta vinbär och björnbär som kompletteras med nyanser av tobak, grafit, krossad sten och krydda. Smaken är stor och fyllig och välbalanserad med välintegrereade tanniner som levererar ett fantastiskt avslutning.

Drickes
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

”The Mascot" började som ett familjevin, namnlöst, omärkt - en blandning gjort för och upphällt vid familjens egna middagsbord.

Komponenterna var av högsta härstamning, skördade från unga vinstockar i familjedomänen Harlan.

 

Domänen grundades 1984 av Harlan Estate och ligger belägen på Oakvilles västra kullar och var tänkt som en ”first growth of California.”

1996 etablerade familjen BOND, en samling av "Grand Cru" vingårdar vars viner visar upp Cabernet Sauvignons olika uttryck över distinkta geografiska platser i Napa Valley.

Promontory, vars mark familjen förvärvade 2008, leds av familjens andra generation och representerar en 2000-tals syn på vinodling.

Eftersom dessa olika platser gradvis återplanterades, bidrog många av de unga vinstockarna till projektet ”The Mascot”.

Ändå, trots dessa utmärkande ursprung, kunde min tidiga strävan bara antyda den individuella karaktären som var och en av Grands vin-vingårdarna förkroppsligar.

https://mascotwine.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du