Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Columbia Crest H3 Cabernet Sauvignon 2015

Vad tyckte du?

Columbia Crest H3 Cabernet Sauvignon 2015

USA, Columbia Valley, 750 ml, 14%

Druvor från tre områden signerat populära Columbia Crest: H3 står för Horse Heaven Hills, en plats döpt efter de vilda hästar som en gång i tiden strövade i området och där Columbia Crest Winery har funnits i två årtionden. Medelfylligt vin med inslag av choklad och espresso-accenter runt en kärna a ···

Styckvis

165:-

/flaska
Låda (12 st)

165:-

/flaska, totalt 1 980:-
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
  • Nöt
  • Lamm
  • Fläsk
  • Vilt
  • Anka
  • Skogsfågel
Årgång

2015

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc

Smaknotering

Medelfylligt vin med inslag av choklad och espresso-accenter runt en kärna av körsbär och fräsch svart vinbärsfrukt.

Drickes
2018-2021
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

WineSpectator
89 p "Refined tannins."

"Floral red currant aromas lead to focused, trim black cherry, crushed stone and tobacco flavors that finish with refined tannins."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/5351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druvor från tre områden signerat populära Columbia Crest: H3 står för Horse Heaven Hills, en plats döpt efter de vilda hästar som en gång i tiden strövade i området och där Columbia Crest Winery har funnits i två årtionden. Medelfylligt vin med inslag av choklad och espresso-accenter runt en kärna av körsbär och fräsch svart vinbärsfrukt. Vinet fermenterades 6-10 dagar med skalkontakt och genomgick sedan malolaktisk jäsning i både ståltank och ekfat. Efter jäsningen blandades vinet och lades på 40% nya och 60% använda franska ekfat i 18 månader.

Producenten

Columbia Crest bildades 1983 och tillhör pionjärerna i Washington State som är en av USAs bästa regioner för svalklimatsviner – viner som har en balans och en friskhet som påminner om den som finns på många ställen i Europa. Egendomen är inriktad på att göra kvalitetsviner men i ganska stora volymer och till bra priser från AVAs (Approved Viticultural Areas) eller distrikt som Coumbia Valley och Horse Heaven Hills. 

Columbia Crest har tillgång till 1000 hektar vinmarker och chefvinmakaren heter Juan Munoz-Oca. Man jobbar med fyra olika vinserier: Two Vines, Grand Estate-series, H3-series och Columbia Crest Reserve. Inget lämnas åt slumpen och Columbia Crest var bland de första i branschen att använda sig av så kallade optiska sorteringsbord för att kunna välja ut de allra bästa druvorna. 

https://www.columbiacrest.com/