Filtrera & anpassa

Viner från Columbia Crest

Columbia Crest bildades 1983 och tillhör pionjärerna i Washington State som är en av USAs bästa regioner för svalklimatsviner viner som har en balans och en friskhet som påminner om den som finns på många ställen i Europa. Egendomen är inriktad på ...

Läs mer om Columbia Crest
Dölj atlas

Mer om viner från Columbia Crest

Columbia Crest bildades 1983 och tillhör pionjärerna i Washington State som är en av USAs bästa regioner för svalklimatsviner – viner som har en balans och en friskhet som påminner om den som finns på många ställen i Europa. Egendomen är inriktad på att göra kvalitetsviner men i ganska stora volymer och till bra priser från AVAs (Approved Viticultural Areas) eller distrikt som Coumbia Valley och Horse Heaven Hills. 

Columbia Crest har tillgång till 1000 hektar vinmarker och chefvinmakaren heter Juan Munoz-Oca. Man jobbar med fyra olika vinserier: Two Vines, Grand Estate-series, H3-series och Columbia Crest Reserve. Inget lämnas åt slumpen och Columbia Crest var bland de första i branschen att använda sig av så kallade optiska sorteringsbord för att kunna välja ut de allra bästa druvorna. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du