Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ranch 32 Chardonnay Arroyo Seco Monterey  2019

Scheid Family WinesRanch 32 Chardonnay Arroyo Seco Monterey 2019

USA, Central Coast, 750 ml, 13,5%

Modern välbalanserad Chardonnay som är en kombination av perfekt mogna druvor och varsamt arbete i källaren. Efter skörden har en del av vinet lagrats i 8 månader på franska ekfat medan resten har fått vila på ståltank. Det har gett ett vin som kombinerar frisk syra med den där lilla fetman som char ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2019

Smaknotering

Ljusgul färg. Stor doft av tropisk frukt, äpplen, citrus och mineral med en touch av ek. Smaken är relativt fyllig och koncentrerad toner av äpplen, citrus, stenfrukt och en liten fetma från ekfaten. Lång läcker avslutning. 

Drickes
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Modern välbalanserad Chardonnay som är en kombination av perfekt mogna druvor och varsamt arbete i källaren. Efter skörden har en del av vinet lagrats i 8 månader på franska ekfat medan resten har fått vila på ståltank. Det har gett ett vin som kombinerar frisk syra med den där lilla fetman som chardonnay kan få på ek. Ett perfekt vin till de lite mer smakrika fisk och skaldjursrätterna.

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du