Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Ken Forrester Wines Petit Chenin Blanc 2017

Vad tyckte du?

Ken Forrester Wines Petit Chenin Blanc 2017

Sydafrika, Stellenbosch, 750 ml, 13,5%

Äntligen ny årgågng av en av våra stora publikfavoriter! Ken Forrester anses av många vara mästaren av chenin blanc och hans egendom ligger i hjärtat av Sydafrikas mest kända vindistrikt Stellenbosch. Det här är hans prisvärda instegsvin som är gjort på chenin blancdruvor som fått jäsa på sval tempe ···

Detta vin lanseras 2018-11-19 10:00
Styckvis

119:-

/flaska
Låda (6 st)

119:-

/flaska, totalt 714:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Skaldjur
  • Vegetariskt och sallader
  • Asiatiskt
  • Milda ostar
Årgång

2017

Druvor

Chenin Blanc

Smaknotering

Ungdomlig och fruktig doft av äpplen, citrus och tropisk frukt. Smaken är torr och medelfyllig med med en pigg syra och en sötfruktig eftersmak.

Drickes
2018-2020
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5651

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Äntligen ny årgågng av en av våra stora publikfavoriter! Ken Forrester anses av många vara mästaren av chenin blanc och hans egendom ligger i hjärtat av Sydafrikas mest kända vindistrikt Stellenbosch. Det här är hans prisvärda instegsvin som är gjort på chenin blancdruvor som fått jäsa på sval temperatur i ståltank för att bevara så mycket fruktighet som möjligt. 

Producenten

Beläget vid sluttningarna av Helderberg Mountain, i hjärtat av Sydafrikas mest kända vindistrikt Stellenbosch, ligger vingårdarna som kallas ’Home of Chenin Blanc’. Under årens lopp har sortimentet av högkvalitativa viner har fått massiv nationell och internationell uppmärksamhet med bokstavligen hundratals utmärkelser och lovord. Vinerna finns listade på många ansedda restauranger och exporteras över hela världen. Ken Forresters filosofi har alltid varit att skapa ett utbud av handgjorda, individuellt tillverkade viner som lämpligt komplement till ett brett utbud av matstilar och utmärkt värde.
http://www.kenforresterwines.com/