Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Uppsala Brygghus Hopsession APA

Vad tyckte du?

Uppsala Brygghus Hopsession APA

Sverige, Uppland, 330 ml, 4,5%

Hopsession är en session pale ale med mycket smak, men lite lägre alkoholhalt (APA är en förkortning för American Pale Ale). För en mjukare munkänsla har man använt sig av en viss del omältat vete och havre. Humlen står främst försmak och arom i denna öl. Genom att använda stora mängder Mosaic, Citr ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av grapefrukt, tallbarr och passionsfrukt.

Drickes
2019-2019
Alkoholhalt
4,5%
Flaskstorlek
330 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Hopsession är en session pale ale med mycket smak, men lite lägre alkoholhalt (APA är en förkortning för American Pale Ale). För en mjukare munkänsla har man använt sig av en viss del omältat vete och havre. Humlen står främst försmak och arom i denna öl. Genom att använda stora mängder Mosaic, Citra och Amarillo sent i koket och i jästtanken, uppnås mycket smak och arom men en liten beska. Hopsession är en öl som passar bra som sällskapsdryck, men även till smakrik mat.

Producenten

Uppsala Brygghus grundades av en grupp ölentusiaster som tillsammans har stor erfarenhet av ölbranschen. Med stor bryggerfarenhet och expertis i jästhantering producerar Uppsala Brygghus opastöriserad och ofiltrerad öl av högsta kvalitet.