Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Els Vinyerons Saltamarti 2019

Els VinyeronsSaltamarti 2019

Ekologisk

Spanien, Penedès, 750 ml, 12,5%

Ny årgång av Els Vinyerons Salamarti som har lagrats på 300-liters gamla franska ekfat och består av 100% tempranillo. Vinet jäses med skalkontakt i öppna jäskar i 2 veckor. Namnet på vinet - Saltamarti - betyder syrsa. Detta är verkligen en crowd-pleaser med sin rena och stadiga frukt, fräschör och ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2019

Smaknotering

Ung kryddig doft med inslag av röda och mörka bär, örter och mineral. Smaken är medelfyllig och fruktdriven med mörka och röda bär, mineraltoner och lite fatinslag. Lång eftersmak. Naturvin från Dryckesbutiken.

Drickes
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Ny årgång av Els Vinyerons Salamarti som har lagrats på 300-liters gamla franska ekfat och består av 100% tempranillo. Vinet jäses med skalkontakt i öppna jäskar i 2 veckor. Namnet på vinet - Saltamarti - betyder syrsa. Detta är verkligen en crowd-pleaser med sin rena och stadiga frukt, fräschör och finlemmade tanniner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du