Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Cofama Cava Fanatic Brut
Våra kunder tycker

CofamaCava Fanatic Brut

Spanien, Penedès, 750 ml, 11,5%

Kooperativet Cofama gör några av de mest prisvärda Cava-viner som vi hittat. Druvorna kommer från DO Cava, med en koncentration på ursprungsområdet i Penedes. Just det här vinet är en blandning på de tre klassiska cava-druvorna Xarel-lo (40 procent), Macabeo (40 procent) och Parellada (20 procent). ···

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Fruktig doft av gula äpplen, och galiamelon med en floral ton och en behaglig och lätt och mycket fin nyans av mognad. Smaken bjuder på en stor fräschör där de fruktiga och florala tonerna från doften kommer igen som samsas med en pigg och livlig syra som skapar en mycket trevlig elegans och balans med en fint mousserande struktur.

Drickes
2023-2025
Alkoholhalt
11,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Cofama grundades 2002 med syftet att representera olika vingårdar internationellt utifrån sin kompetens inom såväl viner som internationella affärer.

2006 ändrades strategin till att hantera egna varumärken och lägga till fler producenter i sin portfölj. Det har lett skapandet av många olika märken och utveckladet av flera autonoma projekt.

https://www.cofamavins.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du