Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Ego Bodegas El Goru Gold 2018
Våra kunder tycker

Ego BodegasEl Goru Gold 2018

Spanien, Jumilla, 750 ml, 14,5%

Succén är tillbaka i ny årgång. Goru Gold är gjort på en selektion av de bästa Monastrell (Frankrikes Mourvèdre) och Cabernet Sauvignon druvorna. Druvorna skördades för hand den tredje veckan i oktober vid sin optimala mognad i 15 kg lådor. Druvorna macererades separat med skalen och jästes i 20/30 ···

Styckvis

149 kr

/flaskaOrd. pris 179 kr
Låda (6 st)

894 kr

Ord. pris 1 074 kr
Smaknotering

Doften bjuder på fruktiga och bäriga toner av svarta vinbär, blå plommon och blåbär med kryddiga nyanser av kaffe och torkade örter. Smaken är generösr bärig och fyllig med mjuka tanniner och en frisk syra som skapar grunden till eftersmaken där det framträder aromer av mocka och torkade apelsinskal. Lång härlig eftersmak. 

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC

Så tycker experterna

WineEnthusiast
92p 92 p "It is soft on impact, then plush tannins set into the palate"

This dark ruby wine has a bouquet of black currant, espresso bean and aniseed. It is soft on impact, then plush tannins set into the palate with flavors of blueberry, dark plum, mocha and oregano that dissolve into a Valencia orange finish.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Ego Bodegas är en spännande vinproducent belägen i Jumilla, en region i Murcia i sydöstra Spanien. Vinproducenten grundades 2011 och har sedan dess blivit känd för att producera högkvalitativa viner med en modern twist.

Ego Bodegas äger 25 hektar vingårdar där de odlar druvor som Monastrell, Syrah, Cabernet Sauvignon och Petit Verdot. Dessa druvor odlas på hög höjd, vilket ger dem unika smaker och dofter. Vinproducenten är också känd för att använda sig av tekniker som biodynamisk odling och naturlig jäst.

Vinerna som Ego Bodegas producerar är inte bara av hög kvalitet utan också mycket prisvärda. Deras mest kända vin är 'Infinito', en rödvinsblend av Monastrell, Cabernet Sauvignon och Syrah. Detta vin har fått utmärkelser och höga poäng från vinexperter världen över.

Ego Bodegas är också känd för sina moderna och nyskapande etiketter, vilka är designade av kända konstnärer. Dessa etiketter ger vinerna en unik och personlig touch.

Vinproducenten Ego Bodegas är definitivt en av de mest spännande och innovativa vinproducenterna i Spanien idag. Med deras högkvalitativa viner och moderna etiketter är de ett måste att prova för alla som uppskattar goda viner.

https://egobodegas.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du