Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Ego Bodegas Acuma 2021
Våra kunder tycker

Ego BodegasAcuma 2021

Spanien, Jumilla, 750 ml, 14,5%

Druvorna skördas för hand vid perfekt mognad, ett andra urval görs i källaren före vinfikation. Druvorna genomgår endast en försiktig press innan den temperaturkontrollerade jäsningen (max 24 C). Efter det får vinet macerera med skalet i 15 dagar, med försiktig omrörning av bottenfallet och slutlige ···

Styckvis

149 kr

/flaska
Låda (6 st)

894 kr

Smaknotering

Doften är intensiv och harmonisk med toner av röd och svart frukt, körsbär, rostade fat och mineraler insvept i en krämig mogenhet. Smaken är medelfyllig med en mycket bra struktur och syra som gör det behagligt och lättdrucket, balanserat och uttrycksfullt.

Drickes
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC

Så tycker experterna

GuiaPenin
90p 90

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druvorna skördas för hand vid perfekt mognad, ett andra urval görs i källaren före vinfikation. Druvorna genomgår endast en försiktig press innan den temperaturkontrollerade jäsningen (max 24 C). Efter det får vinet macerera med skalet i 15 dagar, med försiktig omrörning av bottenfallet och slutligen genomförs en malolaktisk jäsning på träfat.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du