Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Habla Solum 2019

Vad tyckte du?

Bodegas Habla Solum 2019

Spanien, Extremadura, 750 ml, 14%

De krossade druvorna får ligga med skalkontakt i sex dagar innan temperaturen höjs till 28 grader och alkoholjäsningen påbörjas. Därefter lagras vinet på ståltankar tills även den malolaktisk jäsning har ägt rum, varefter vinet lagras i ytterligare 12 månader på ekfat.   Perfektion är inspirations ···

Styckvis

139:-

/flaska
Låda (6 st)

139:-

/flaska, totalt 834:-
Årgång

2019

Druvor

Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Syrah

Smaknotering

Doften har stora och fruktiga och kryddiga toner av körsbär, björnbär, svartpeppar och mineraler. Allt detta återkommer i den fylliga och mycket subtila smaken.

Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

De krossade druvorna får ligga med skalkontakt i sex dagar innan temperaturen höjs till 28 grader och alkoholjäsningen påbörjas. Därefter lagras vinet på ståltankar tills även den malolaktisk jäsning har ägt rum, varefter vinet lagras i ytterligare 12 månader på ekfat.

 

Perfektion är inspirationskällan för Spaniens nya kultvinhus #1.

Inspirerad av och uppkallad efter historien om Michelangelo, som formade en så perfekt skulptur av Moses att han entusiastiskt kastade sin stenhammer långt borta och utropade, "Talk!!" - direkt översatt till spanska:

¡Habla!.

 

Som en illustration av hur seriöst Bodegas Habla arbetar kan nämnas att huset valde att hälla de första två årgångarna av vinproduktionen i vasken, eftersom de inte trodde att kvaliteten levde upp till den standard de strävade efter.

Producenten

Detta är ett unikt projekt i spanska Extremedura. Beöker man deras hemsida

http://www.bodegashabla.com/corp/default.aspx
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du