Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Habla Solum 2019

Vad tyckte du?

Bodegas Habla Solum 2019

Spanien, Extremadura, 750 ml, 14%

De krossade druvorna får ligga med skalkontakt i sex dagar innan temperaturen höjs till 28 grader och alkoholjäsningen påbörjas. Därefter lagras vinet på ståltankar tills även den malolaktisk jäsning har ägt rum, varefter vinet lagras i ytterligare 12 månader på ekfat.   Perfektion är inspirations ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2019

Druvor

Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Syrah

Smaknotering

Doften har stora och fruktiga och kryddiga toner av körsbär, björnbär, svartpeppar och mineraler. Allt detta återkommer i den fylliga och mycket subtila smaken.

Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5551

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

De krossade druvorna får ligga med skalkontakt i sex dagar innan temperaturen höjs till 28 grader och alkoholjäsningen påbörjas. Därefter lagras vinet på ståltankar tills även den malolaktisk jäsning har ägt rum, varefter vinet lagras i ytterligare 12 månader på ekfat.

 

Perfektion är inspirationskällan för Spaniens nya kultvinhus #1.

Inspirerad av och uppkallad efter historien om Michelangelo, som formade en så perfekt skulptur av Moses att han entusiastiskt kastade sin stenhammer långt borta och utropade, "Talk!!" - direkt översatt till spanska:

¡Habla!.

 

Som en illustration av hur seriöst Bodegas Habla arbetar kan nämnas att huset valde att hälla de första två årgångarna av vinproduktionen i vasken, eftersom de inte trodde att kvaliteten levde upp till den standard de strävade efter.

Producenten

Detta är ett unikt projekt i spanska Extremedura. Beöker man deras hemsida

http://www.bodegashabla.com/corp/default.aspx
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du