Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Losada Vinos de Finca Losada 2019
Våra kunder tycker

Losada Vinos de FincaLosada 2019

Spanien, Bierzo, 750 ml, 14,5%

Bierzo i nordvästra delarna av Spanien gör några av landets hetaste och mest eftertraktade viner. Druvsorten här är Mencia - också den en av Spaniens hetaste och mest omtalade och omtyckta under de senaste åren. Mencía-druvorna till Losada 2019 hämtas från utvalda vingårdar och gamla vinstockar med ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2019

Druvor

Mencía

Smaknotering

Intensiv och komplex doft med stora bäriga toner av björnbär, blåbär och hallon med kryddiga nyanser av svartpeppar, kaffe och kakao. Bred, mycket fräsch och strukturerad smak som är tydligt fruktdriven och välbalanserad m.h.a. en närvarande syra och välintegrerande tanniner som låter tonerna av de mörka bären leverera hela vägen. I eftersmaken hitttar vi nyanser av viol, gräddkola, svart te och ceder.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

James Suckling
92 p "It´s medium-bodied with firm, silky tannins and a delicious finish."

Sweet berries with some fresh flowers on the nose. It’s medium-bodied with firm, silky tannins and a delicious finish. Lightly citrusy in the aftertaste. Drink now.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Losada Vinos de Finca är en vinproducent belägen i Castilla y León-regionen i norra Spanien. Företaget grundades år 2004 och är specialiserat på att producera högkvalitativa viner från regionens inhemska druvor.

Deras vinodlingar är belägna i området Bierzo, som är känt för sitt kuperade landskap och svala klimat. Där odlar de huvudsakligen de inhemska druvsorterna Mencía och Godello, samt några internationella sorter som Cabernet Sauvignon och Merlot.

Losada Vinos de Finca är mycket noga med att bevara miljön och hållbarheten. De använder sig av organisk odlingsteknik för att minimera användningen av kemikalier och samtidigt maximera druvornas naturliga potential.

Deras viner har vunnit flera priser och utmärkelser från internationella vinexperter och kritiker. Losada Vinos de Finca strävar efter att producera viner av högsta kvalitet genom att kombinera traditionella metoder med modern teknik och innovation.

Deras viner är kända för sin elegans och karaktär, med en perfekt balans mellan fruktighet, syra och tanniner. Losada Vinos de Finca är en vinproducent som verkligen förkroppsligar Castilla y León-regionens vinmakningstradition och arv.

http://www.losadavinosdefinca.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du