Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Losada Vinos de Finca Losada Godello 2021
Våra kunder tycker

Losada Vinos de FincaLosada Godello 2021

Spanien, Bierzo, 750 ml, 14,5%

Getta är Losdads första vita vin, en 100% Godello som kommer att överraska dig.   Druvorna hämtas från gårdar i San Lorenzo och San Esteban de Valdueza som har en jordmån som består av skiffer. Efter skörden genomgår den självrunna musten en kallmaceration vid en temperatur under 12°C, vilken f···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2021

Druvor

Godello

Smaknotering

En riktigt vacker och komplex godello med delikata vita fruktaromer av päron och fint kryddiga nyanser av anis och fänkålsfrön i doften.   Smaken är fruktig och välstrukturerad med en krispig syra som ligger kvar i en lång och komplex finish.

Drickes
2023-2025
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

James Suckling
93p 93 p "Very zesty and intense, yet pure on the palate"

Bright and mineral nose with limey fruit, nectarines and wet stones. Very zesty and intense, yet pure on the palate, with a bright streak of linear, electric acidity that adds extra verve and velocity. Drink now.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Losada Vinos de Finca är en vinproducent belägen i Castilla y León-regionen i norra Spanien. Företaget grundades år 2004 och är specialiserat på att producera högkvalitativa viner från regionens inhemska druvor.

Deras vinodlingar är belägna i området Bierzo, som är känt för sitt kuperade landskap och svala klimat. Där odlar de huvudsakligen de inhemska druvsorterna Mencía och Godello, samt några internationella sorter som Cabernet Sauvignon och Merlot.

Losada Vinos de Finca är mycket noga med att bevara miljön och hållbarheten. De använder sig av organisk odlingsteknik för att minimera användningen av kemikalier och samtidigt maximera druvornas naturliga potential.

Deras viner har vunnit flera priser och utmärkelser från internationella vinexperter och kritiker. Losada Vinos de Finca strävar efter att producera viner av högsta kvalitet genom att kombinera traditionella metoder med modern teknik och innovation.

Deras viner är kända för sin elegans och karaktär, med en perfekt balans mellan fruktighet, syra och tanniner. Losada Vinos de Finca är en vinproducent som verkligen förkroppsligar Castilla y León-regionens vinmakningstradition och arv.

http://www.losadavinosdefinca.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du