Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Herdade do Esporao Vinha da Defesa 2011

Vad tyckte du?

Herdade do Esporao Vinha da Defesa 2011

Portugal, Alentejo, 750 ml, 13,5%

VinetEtt väldigt friskt och fräscht vin som inte varit i kontakt med ek. Hög syra och toner av exotisk frukt samt äpple och päron dominerar. Ett riktigt bra "sommarvin" att svalka sig med samt till eleganta anrättningar av fisk och skaldjur samt till fräscha sallader. Mycket vin för pengarna. 2012 ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2011

Smaknotering

Om du är svag för oekad Chardonnay i toppkvalitet så är detta ett vin för dig, med den lilla bonus att du sparar en hel del pengar på att köpa detta i jämförelse.

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Ett "sommarvin" med alla dess fröjder. Till detta vin väljer vi att bjuda på en lätt "ihopslängd" räksallad vars ingredienser går att hitta i vilken ICA-affär som helst. Mat behöver inte vara svårlagad för att vara god!

Vinet

Vinet
Ett väldigt friskt och fräscht vin som inte varit i kontakt med ek. Hög syra och toner av exotisk frukt samt äpple och päron dominerar. Ett riktigt bra "sommarvin" att svalka sig med samt till eleganta anrättningar av fisk och skaldjur samt till fräscha sallader. Mycket vin för pengarna. 2012-2014
Producent
Denna majestätiska egendom i Alentejodistriktet öster om Lissabon producerar några av Portugals bästa viner. Den svalkande brisen från nordväst är mycket viktig för de heta odlingarna som består av en vulkanisk jordmån. Öster om Lissabon ligger Alentejo med sitt böljande landskap. Området förknippades förr med en stor produktion av kork. Vid sidan av Douro producerar man några av Portugals bästa viner här. Många hus arbetar i en liten skala, men det finns även större som kan erbjuda viner till ett riktigt bra pris. Jag har följt detta vin under flera år och märkt vilken fin och jämn kvalitet vinet håller.

Producenten

Öster om Lissabon ligger Alentejo med sitt böljande landskap. Området förknippades förr med en stor produktion av kork. Vid sidan av Douro producerar man några av Portugals bästa viner här. Många hus arbetar i en liten skala, men det finns även större som kan erbjuda viner till ett riktigt bra pris. Jag har följt detta vin under flera år och märkt vilken fin och jämn kvalitet vinet håller.
http://www-en.esporao.com/Pages/index.aspx