Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Jean-Claude Boisset VEUVE D´ARGENT BRUT, Blanc de Blancs

Vad tyckte du?

Jean-Claude Boisset VEUVE D´ARGENT BRUT, Blanc de Blancs

Ekologisk

Frankrike, Vin de Pays, 750 ml, 11,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Druvor

Airén

Alkoholhalt
11,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Jean-Claude Boisset började sin bana i vinbranschen på 1960-talet, och framgågnarna har inte låtit vänta på sig. Han både sålde andras viner men gjorde också eget vin från Bourgogne vilket lade grunden till den koncerna som idag är Boisset-gruppen - den tredje största vinproducenten i Frankrike (de äger bland annat cremantproducent Louis Boillot). Sortimentet innehåller ett flertal olika producenter från  Frankrike, Kanada och USA. Vinerna under namnet Jean-Claude Boisset har tagits fram med en ambition att visa på  det allra bästa i terroir från de olika områdena i Bourgogne. Nyckelorden är elegans, renhet och respekt för ursprunget.