Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Jean-Claude Boisset

Jean-Claude Boisset började sin bana i vinbranschen på 1960-talet, och framgågnarna har inte låtit vänta på sig. Han både sålde andras viner men gjorde också eget vin från Bourgogne vilket lade grunden till den koncerna som idag är Boisset-gruppen ...

Läs mer om Jean-Claude Boisset
Dölj atlas

Mer om viner från Jean-Claude Boisset

Jean-Claude Boisset började sin bana i vinbranschen på 1960-talet, och framgågnarna har inte låtit vänta på sig. Han både sålde andras viner men gjorde också eget vin från Bourgogne vilket lade grunden till den koncerna som idag är Boisset-gruppen - den tredje största vinproducenten i Frankrike (de äger bland annat cremantproducent Louis Boillot). Sortimentet innehåller ett flertal olika producenter från  Frankrike, Kanada och USA. Vinerna under namnet Jean-Claude Boisset har tagits fram med en ambition att visa på  det allra bästa i terroir från de olika områdena i Bourgogne. Nyckelorden är elegans, renhet och respekt för ursprunget.