Filtrera & anpassa

Viner från Jean-Claude Boisset

Jean-Claude Boisset började sin bana i vinbranschen på 1960-talet, och framgågnarna har inte låtit vänta på sig. Han både sålde andras viner men gjorde också eget vin från Bourgogne vilket lade grunden till den koncerna som idag är Boisset-gruppen ...

Läs mer om Jean-Claude Boisset

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Jean-Claude Boisset

Jean-Claude Boisset började sin bana i vinbranschen på 1960-talet, och framgågnarna har inte låtit vänta på sig. Han både sålde andras viner men gjorde också eget vin från Bourgogne vilket lade grunden till den koncerna som idag är Boisset-gruppen - den tredje största vinproducenten i Frankrike (de äger bland annat cremantproducent Louis Boillot). Sortimentet innehåller ett flertal olika producenter från  Frankrike, Kanada och USA. Vinerna under namnet Jean-Claude Boisset har tagits fram med en ambition att visa på  det allra bästa i terroir från de olika områdena i Bourgogne. Nyckelorden är elegans, renhet och respekt för ursprunget.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du