Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Andre Brunel Le Petit Tracteur de Brunel
Våra kunder tycker

Domaine Andre BrunelLe Petit Tracteur de Brunel

Frankrike, Vin de France, 750 ml, 13,5%

Ett av våra mest prisvärda viner någonsin och ett riktigt allroundvin till olika kötträtter. Alain Brunel driver toppegendomen Domaine les Cailloux i södra Rhône och det här är hans instegsvin som är gjort på druvor utanför regionen. En fräsch och smakrik sydfransos gjord på de klassiska druvorna gr···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Läcker saftig bärig doft av mörka bär, röda bär, kryddor och lite torkade frukter. Smaken är medelfyllig och generös med mjuk fruktig smak av röda bär, mörka bär och kryddor.

Drickes
2023-2026
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
88p 88 p "Det här är mycket vin för pengarna."

Frågan är om det finns något område i vinvärlden som står för mer prisvärda viner än södra Frankrike? André Brunel är mannen bakom hyllade Châteauneuf-egendomen Les Cailloux och det här är hans instegsvin. Mjukt och generöst med röda och mörka bär och den där örtiga sydranska tonen. Det här är mycket vin för pengarna.

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

André Brunel tog över vinegendomen Domaine les Cailloux 1971. Familjen hade då haft en månghundraårig historia som vinodlare i södra Rhône men egendomen bilades först 1954. André införde strikt kontroll i både vingård och i vinkällare. Skördeuttagen blev lägre med mer koncentrerade viner som följd, han lät ogräset växa mellan raderna och slutade med kemiska bekämpningsmedel. Och han moderniserade vinanläggningarna. Resultatet blev att Les Cailloux blev en av toppegendomarna i Châteauneuf-du-Pape. 

I dag äger man förutom marker i just Châteauneuf-du-Pape även vingårdar som är klassade som vanlig Côtes-du-Rhône och en del IGP (Vin de Pays). 1989 skapade André Brunel det som idag är egendomens flaggskepp - Cuvée Centenaire - som är en av de mest eftersöka Châteauneufvinerna på marknaden. Sedan 2012 har André även hjälp av sin son Fabrice i ledningen av firman.

http://domaine-les-cailloux.fr/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du